Glögiä ja juhlia

Viikko rupeaa olemaan pulkassa. Eilen oli perinteiset kommuunin pikkujoulut, jotka sujuivat loistavasti. Paljon ihania ihmisiä ja kämppäkin pysyi paljon siistimmässä kunnossa kuin viimeksi. Lauantaina oli myös kaverin kommuunin nimeämisbileet, joissa oli sitten kaikki tutut kaverit. Harmi, ettei kukaan heistä päässyt koskaan meille asti vaikka aluksi näin oltiinkin suunniteltu. :(

hio-glogi-ilta-21-11-2007-3.jpg

Glögiä päästiin nauttimaan myös HIO:n toimiston glögeillä keskiviikkona ja torstaina olikin sitten McGyver -juomapelibileet Boot Hillissä. Ikävästi tämän mainostus kusahti pahasti ja paikalle saapui harmillisen vähän väkeä. Itse konsepti kyllä toimi baarissa, tosin oisi voinut rajoittaa katsomisen esimerkiksi kolmeen jaksoon, nyt ihmisten mielenkiinto ei enää riittänyt neljännen jakson aikana. Toimiston glögeistä on kuvia, mutta toistaiseksi HIO:n galleriaa vaivaa jokin bugi, minkä ansiosta thumbnailit eivät pienenny oikean kokoisiksi, mikä käytännössä estää uusien kuvien lisäämisen. Tästä syystä kuvat löytyy omasta galleriastani.hio-glogi-ilta-21-11-2007-5.jpg