Ylen sivustot kehityksen kärkijoukossa

Olen jo pitkän aikaa ihaillut YLE:n kykyä uudistaa Internet-palveluitansa. Mobiilisivut, RSS-syötteet, Yle-Areena (joka tosin on mielestäni toteutettu väärällä formaatilla) ja viimeisimpänä Delicious, Digg ja Facebook-linkit ovat jokainen olleet mielestäni fiksuja ja ennenkaikkea pirteitä päätöksiä muuten kankealta ja byrokraattiselta organisaatiolta.

yle-blogi

Viimeisimpänä YLE uudisti sivustojensa ulkoasua, mikä näkyi itselleni heti yle.fi/uutiset -sivuston yläreunaan ilmestyneenä räikeänä navigointipalkkina. YLE kuitenkin osoittaa jälleen olevansa ajan hermoilla ja ilmoittaa, että kehittäjät ottavat vastaan kommentteja YLE:n blogissa.

Jätin palautetta blogiin ja sainkin hyvän ja rakentavan vastauksen heti seuraavana päivänä blogin kommentteihin ja vielä kopion sähköpostiini, että varmasti luen vastauksen. Loistavaa toimintaa, YLE! Vielä kun organisaationne hallinto saataisiin samalle tasolle!