Sermi saapui taloon

Joonalla ja Johannalla on kotona kaksi isoa japanilaista sermiä joita olen kuolannut useamman kuukauden siistimään huoneeni yhtä nurkkaa. Nurkka kerää hirveät määrät erilaisia reppuja ja pitää sisällään hyllyn jossa on mm. valokuvaus ja videokuvausvälineitä. sermi-ennenLisäksi nurkasta löytyy likapyykkikorini ja muuta sälää. Eli ainainen sotkukasa.

Valitettavasti Johanna ei tiennyt mistä sermit ovat peräisin (saivat edelliseltä asukkaalta) ja mistään kaupasta ei löydy vastaavia. Joonan ja Johannan sermissä on isot “solut” (puukehyksen koko) ja jokaisessa löytämässäni sermissa on hyvin kapeat ja pienet. Kiertelin liikkeitä ja foorumeita ja lopulta klubbarin sisustusthreadista ja viimein ezzy oli sattumalta bongannut moiset kaisaniemen Kodin1:stä.

Nämäkäänsermi-jalkeen sermit eivät olleet lähelläkään samanlaisia mitä olen hakenut, mutta etsimiseen kyllästyneenä ne saivat kelvata. Kannoin siis kaksi kolmeosaista sermiä kotiini ja modasin ne vielä yhteen (ruuvasin yhden palasen irti ja liitin täten kolmiosaisen ja kaksiosaisen sermisetin yhteen saaden viisiosaisen sermistön) ja tässä lopputulos:

4 thoughts on “Sermi saapui taloon

  1. Mitähän äiti tähän sanoisi? Tarinan alku näytti karmealta, mutta luovalla ratkaisulla ongelma siirtyi sivuun. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää vai miten se meni.
    terveisin mutsi

  2. Kerrotaan nyt että ensimmäisen kuvan sotku ei siirtynyt sermin taakse vaan siellä on oikeesti siistimpää kuin ensimmäisestä kuvasta voisi luulla. Epäilijät tulkoot tarkistamaan henkilökohtaisesti.

Comments are closed.